AKSHI – Data Center

AKSHI – Data Center

Kompania jonë ka përfunduar kontratën lidhur me “Rindërtimin e Qendrës së të Dhënave” në ambientet AKSHI.

Zgjidhja e vendosur në këtë qendër është hartuar dhe zhvilluar në bashkëpunim me kompaninë e njohur ndërkombëtare Schneider – Electric.

Sistemi i integruar i vendosur në këtë qendër, përfshin produkte dhe aplikacione të ndryshme si UPS, shpërndarja e energjisë, ftohja, racks, BMS, Access

Kontroll, CCTV, Zbulimi i Zjarrit … etj duke ofruar disponueshmëri të lartë dhe kursime reale të energjisë.