Impianti FotoVoltaik Korce-Tren

Albesol Sh.p.kPrezanton suksesin e instalimit te Impiantit Fotovoltaik , ku eshte nje nga parqet me te medhenj per prodhimin e […]

Detaje

Albanian Skills 2018

Demostrimi, asemblimi dhe testimi i celave në fabrikën tonë Baldushk për Albanian Skills 2018.  

Detaje

Albanian Skills 2017

Montimi i një paneli të tensionit të ulët i ndërtuar nga Albesol shpk.

Detaje

Panelet Albesol

Panelet e ndertuara nga ne.

Detaje

Albesol shpk

Detaje