Rreth nesh

Kompania Albesol është një kompani private që vepron në biznesin e energjisë dhe energjisë. Kompania u themelua në vitin 2006 […]

Detaje

Struktura e Kompanisë

Detaje

Stafi Ynë

Departamenti administrativ Inxhinieri, Testim dhe Komisionim Montimi i paneleve elektrike LV Logjistika dhe Shpërndarja Mirëmbajtja e rrjeteve të tensionit të […]

Detaje

Pikat Kryesore

– Aftësi të mira inxhinierike. – Procesi i Punës së Ekipit. – Realizimi i cilësisë dhe sigurisë së projekteve. ALBESOL: […]

Detaje

Inxhinieria

“ALBESOL” është gjithashtu e specializuar në fushën e automatizimit dhe kontrollit elektrik. Ne jemi kompani me eksperiencë të konsiderueshme në […]

Detaje

Klientët e ALBESOL shpk

Konsumatorë të mëdhenj industrialë Ndërmarrjet e vogla dhe të mesme Investitorë në fusha të ndryshme në Shqipëri Shitjet me pakicë […]

Detaje

Historia dhe Arritjet

Detaje

Prodhimi dhe montimi

Detaje