Impianti FotoVoltaik Korce-Tren

Impianti FotoVoltaik Korce-Tren

Albesol Sh.p.k
Prezanton suksesin e instalimit te Impiantit Fotovoltaik , ku eshte nje nga parqet me te medhenj per prodhimin e energjise ♻️ ne Shqiperi specifikisht në zonen e Korces – Tren , 6 MW ! ✅

Vazhdon puna ne proces per instalim 3 parqeve te tjere nga 2MW 🆕🔜

Falenderojme Investitorin strategjik qe beson ne punen dhe eksperiencen tone! ♻️

☀️ Markat e përdorura:
☀️Panele #Luxor 415Wp
☀️Inverter #ABB
☀️Paisjet per N/stacionet 36kV #Schneider Electric
☀️Strukturë Alumil

➡️Per cdo te interesuar na kontaktoni në:
📱 +355 69 20 50 506 | Telefon | Whatsapp | Viber | Linked-in
📞 +355 4450 4670
📩 info@albesol.al
🌐 www.albesol.al
📍 Baldushk – Tirane