Ujesjellesi i Ri ne Fushe-Kuqe

Detaje

Waste Water Treatment Plant Beach – VELIPOJE, Albania

Detaje

Impianti i trajtimit të ujërave të zeza – Qarku Tiranë

Puna e kompanisë tonë është të projektojmë dhe ekzekutojmë çdo nënstacion elektrik, pajisje elektrike, instrumente dhe sisteme SCADA, dhe gjithashtu […]

Detaje

SALUS Italian Hospital – Albania

Detaje

Pay TV – Digitalb Albania

Detaje

NOVAL – Pharmaceutics Factory

Detaje

Marshall Kiosk for Sub St 110 Kv Orikum – Himare – Albania

Detaje

Ambassador 3 – Commercial & Residential Tower

Detaje

PLUS Mobile Operator

Ky ishte një projekt kompleks dhe ne jemi krenar që ne kemi përfunduar me sukses këtë kontratë për Operatorin e […]

Detaje